Laden Evenementen

« All Evenementen

KC Almelo jachtdag 2018

2 juni | 08:00 - 17:00

De KCA Jachtdag zal plaatsvinden op zaterdag 2 juni 2018 aan de Veenelandenweg 40, 7608 HB te Almelo.

Het inschrijfgeld voor deze dag bedraagt voor leden van de Kynologenclub Almelo € 7,50 per deelnemende hond. Voor niet leden van deze vereniging zijn de inschrijfkosten € 10,00 per deelnemende hond. Het maximale aantal deelnemende honden bedraagt 50. Dus vol is vol.

De gegevens die nodig zijn voor de inschrijving van de jachtdag kunt u hieronder invullen. Bij een niet volledig ingevuld formulier kan de deelname van de jachtdag worden geweigerd.

Hier inschrijven aub …

AANVANG JACHTDAG

De aanvangstijd van deze dag is 09:30 uur zodat we om 10:00 uur kunnen starten … zorg dat u op tijd aanwezig bent.

VACCINATIE

Deelnemers dienen (indien aanwezig) het inentingsboekje / dierenpaspoort bij zich te dragen, zodat dit op verzoek getoond kan worden.

Hier inschrijven aub …

ENKELE MEDEDELINGEN

Blijft u a.u.b. sportief als uw hond iets heeft gedaan, ruim het even op. Denk eraan dat u op tijd komt, dan kan uw hond eerst rustig aan de omgeving wennen. Vergeet geen stoeltje mee te nemen, partytenten zijn toegestaan op de daarvoor toegestane plaatsen. Volgt u s.v.p. de aanwijzing van de medewerkers op. Bij voorbaat dank.

VERKLARING

De eigenaar/voorjager verklaart dat de ingeschreven hond zover hem bekend is, de afgelopen twaalf weken niet heeft verkeerd in omstandigheden waardoor gevaar voor besmetting met hondenziekte of enige andere besmettelijke ziekte te vrezen valt en indien diegene de hond niet zal laten deelnemen wanneer deze bedoelde omstandigheden zich alsnog mochten voordoen.

De eigenaar/voorjager verklaart dat in geval dat de ingeschreven hond een teef is, deze niet te zullen laten deelnemen indien zij op de jachtdag in een toestand van loopsheid verkeert.

De eigenaar/voorjager verplicht zich het inschrijfgeld te voldoen alvorens de jachtdag van de Kynologenclub Almelo e.o. plaatsvindt.

Heeft u nog vragen over de jachtdag, neem dan contact op met het secretariaat via secretariaat@kcalmelo.com

Gegevens

Datum:
2 juni
Tijd:
08:00 - 17:00

Locatie

Kynologenclub Almelo e.o.
Veenelandenweg 40
Almelo, Overijssel 7608 HB Nederland