Laden Evenementen

« All Evenementen

KC Almelo clubmatch 2019

2 juni | 08:30 - 17:00

Evenement Navigatie

Komend jaar wordt de buitenshow door de Kynologenclub Almelo e.o. gehouden op zondag 2 juni 2019, op ons eigen terrein aan de Veenelandenweg 40 7608 HB te Almelo.

Inschrijving is nog gesloten …

AANVANG CLUBMATCH

Entree vanaf 8.30 uur, dierenpaspoort meenemen. De raskeuringen beginnen om 10.00 uur.

ZORG DAT U OP TIJD AANWEZIG BENT.

Iedere ingeschreven hond wordt individueel gekeurd en de eigenaar ontvangt een geschreven beoordeling. Wij kunnen niet garanderen, maar streven ernaar honden door deze keurmeesters te laten kwalificeren. Het bestuur behoudt zich het recht voor bij onvoorziene omstandigheden wijzigingen aan te brengen.

KEURMEESTERS

Nog niet bekend.

KLASSEN

Men kan inschrijven in de volgende klassen (zie leeftijden op het inschrijfformulier): Baby-, puppy-, jeugd-, tussen-, open-, en veteranenklasse. Honden ingeschreven in genoemde klassen dingen normaal mee naar “beste hond van de clubmatch”, met uitzondering van de honden, die ingeschreven zijn in de baby- en de puppy klasse. De beste baby’s van het ras gaan op voor de titel “beste baby in show” en de beste puppy’s van het ras gaan op voor de titel “beste puppy in show”.

Babyklasse: De beste baby van ieder ras neemt deel aan de keuring “beste baby van de clubmatch”.

Puppyklasse: De beste puppyreu en puppyteef van ieder ras neemt deel aan de keuring “beste pup van de clubmatch”.

Koppelklasse: Een koppel is een combinatie van een reu en een teef van hetzelfde ras en variëteit, alsmede dezelfde eigenaar, ongeacht leeftijd en geslacht. De bedoeling is dat het koppel een zo harmonieus mogelijke eenheid vormt.

Fokkerijklasse: Een fokkerijgroep bestaat uit minimaal drie en maximaal vijf honden van hetzelfde ras en variëteit. De honden zijn gefokt door dezelfde persoon, maar zijn niet noodzakelijkerwijze zijn eigendom.

Juniorhandling: Deze wedstrijd is speciaal voor jonge exposanten van 5 tot 15 jaar. Het is de bedoeling dat deze de hond zo goed mogelijk voorbrengt en aan de keurmeester toont. Deelname aan juniorhandling is gratis.

(KENNEL)ADVERTENTIES

Indien u een advertentie van uw bedrijf of kennel geplaatst wilt hebben, kunt u inlichtingen inwinnen of dit melden via een mail aan clubmatch@kcalmelo.com

Inschrijving is nog gesloten …

VACCINATIE

Deelnemers dienen het inentingsboekje / dierenpaspoort bij zich te dragen, zodat dit op verzoek getoond kan worden.

ENKELE MEDEDELINGEN

Blijft u a.u.b. sportief als uw hond iets heeft gedaan, ruim het even op. Denk eraan dat u op tijd komt, dan kan uw hond eerst rustig aan de omgeving wennen. Vergeet geen stoeltje mee te nemen, partytenten zijn toegestaan op de daarvoor toegestane plaatsen. Volgt u s.v.p. de aanwijzing van de medewerkers op. Bij voorbaat dank.

Heeft u vragen over de clubmatch, neem dan contact op met de clubmatch commissie via clubmatch@kcalmelo.com

Gegevens

Datum:
2 juni
Tijd:
08:30 - 17:00

Locatie

Kynologenclub Almelo e.o.
Veenelandenweg 40
Almelo, Overijssel 7608 HB Nederland
+ Google Maps

Organisator

Clubmatchcommisie KCA
E-mail:
clubmatch@kcalmelo.com