Pre behendigheid

Behendigheid is een vorm van hondensport waarbij de honden verschillende toestellen moeten nemen in een zo kort mogelijke tijd. Natuurlijk het liefst zonder fouten. De handler (u dus) stuurt hierbij de hond over het parcours. Bij agility staat het contact tussen u en de hond centraal.

Echte behendigheid mag pas gedaan worden vanaf een leeftijd van 1 jaar. Nou snapt de KC dat jullie als jonge honden eigenaar je eigenlijk niet wil wachten tot je hond 1 jaar is. Daarom organiseren we vanaf 2018 de cursus pre behendigheid. Hierbij komen oefeningen aan bod die al wel gedaan kunnen worden op een jongere leeftijd voor het plezier voor jou en je hond. Dit alles ter voorbereiding van het echte werk. En natuurlijk omdat het heel erg leuk is!

Doelstelling: Je voorbereiden op de behendigheid

Oefeningen:

We beginnen elke les met een korte warming up. In deze cursus worden alleen oefeningen gedaan, die geschikt zijn voor jonge honden.

De pre behendigheid cursus duurt 10 weken en duurt 30 minuten per les. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze cursusinfo . Direct aanmelden voor deze cursus kan onderaan deze pagina.


Bij het aanmelden voor deze cursus is het verplicht lid te zijn of te worden van de Kynologenclub Almelo e.o. Mocht u nog geen lid zijn, dan wordt dat automatisch aangevraagd voor u zodra u uw eerste cursus koopt. Hier is dus geen aparte aanmelding voor nodig.

De administratiekosten bedragen eenmalig € 2,50 en de lidmaatschapskosten bedragen € 25,00 per jaar. Na 1 juli kost het lidmaatschap € 12,50 voor de rest van het lopende jaar. Gezinsleden betalen € 12,50 voor hun lidmaatschap per jaar. Na 1 juli betalen gezinsleden € 6,25 voor hun lidmaatschap voor de rest van het lopende jaar. Deze kosten worden automatisch geïncasseerd van uw rekening.

Opzeggen van uw lidmaatschap dient voor 1 december schriftelijk of per mail aan de ledenadministratie@kcalmelo.com te worden doorgegeven of via ons opzegformulier. Deze wordt anders automatisch per jaar verlengd.


Houd voor het kopen van deze cursus uw bankgegevens bij de hand.
De betaling loopt via iDEAL