Gedrag & Gehoorzaamheid C

Doelstelling:
De B cursus hebt u succesvol met een club-examen afgesloten.
In de cursus is ieder elementair onderdeel apart aangeleerd.
Dit zijn onderdelen die gericht zijn op het landelijk GG-beginners examen, denkt u aan b.v. los volgen, terug zenden plaats, apporteren, staan en betasten, gebit tonen.

Oefeningen:
Volgen aangelijnd
Volgen onaangelijnd
Staan en betasten
Gebit tonen
Apporteren
Terugsturen naar de plaat
Blijven liggen, op afstand
Blijven zitten, op afstand

De GG C cursus bestaat uit 10 lessen.


Bij het aanmelden voor deze cursus is het verplicht lid te zijn of te worden van de Kynologenclub Almelo e.o. Mocht u nog geen lid zijn, dan wordt dat automatisch aangevraagd voor u zodra u uw eerste cursus koopt. Hier is dus geen aparte aanmelding voor nodig.

De administratiekosten bedragen eenmalig € 2,50 en de lidmaatschapskosten bedragen € 25,00 per jaar. Na 1 juli kost het lidmaatschap € 12,50 voor de rest van het lopende jaar. Gezinsleden betalen € 12,50 voor hun lidmaatschap per jaar. Na 1 juli betalen gezinsleden € 6,25 voor hun lidmaatschap voor de rest van het lopende jaar. Deze kosten worden automatisch geïncasseerd van uw rekening.

Opzeggen van uw lidmaatschap dient voor 1 december schriftelijk of per mail aan de ledenadministratie@kcalmelo.com te worden doorgegeven of via ons opzegformulier. Deze wordt anders automatisch per jaar verlengd.


Houd voor het kopen van deze cursus uw bankgegevens bij de hand.
De betaling loopt via iDEAL