Word ook sponsor van KC Almelo e.o.

Natuurlijk kan een vereniging niet zonder sponsoren.

Ken of ben je iemand die wil sponsoren? Super! Klik hier zodat we contact met u op kunnen nemen.

Als sponsor van KC Almelo kunt u in het clubblad en de catalogus van de clubmatch extra aandacht vestigen op uw zaak, producten, diensten, kennel, dekreu, pension, enzovoort, door het plaatsen van een advertentie. Uw advertentie zal doeltreffend tot zijn recht komen.

Uw advertentie wordt vier keer per jaar in het clubblad geplaatst en éénmaal per jaar in de catalogus van de clubmatch geplaatst. Tevens wordt uw advertentie / logo met een directe link op deze website geplaatst, hetgeen de rating in internetzoekmachines kan verhogen. De kosten voor één jaar adverteren bedragen met ingang van 1 januari 2016 :

BedragGrootte
€ 110,00voor een halve pagina
€ 65,00voor een kwart pagina
€ 50,00voor een achtste pagina

Ook bestaat de mogelijkheid om éénmalig een advertentie te plaatsen in ons clubblad van € 50,00 voor een halve pagina en € 30,00 voor een kwart pagina.

 

Verder hebben we de mogelijkheid voor u om een spandoek/spanzeil van 2,5 mtr bij 60 cm te bestellen met uw advertentie, tekst en of logo. Dit spandoek komt dan vervolgens aan ons hek dat om ons trainingsveld staat te hangen. Kosten hiervoor bedragen € 150,,00 per jaar of € 270,00 voor 2 jaar. Indien u kiest voor een spandoek, dan dient u de kosten hiervan vooraf te voldoen. Meer info kan worden aangevraagd via e-mail adres sponsoring@kcalmelo.com

 

Een andere doeltreffende mogelijkheid voor promotie is een advertentie op het sponsorbord in ons clubhuis ‘t Nust voor € 75,00 per jaar. Tevens wordt u vermeld als sponsor van KC Almelo e.o. op onze website.

Als u kiest voor zowel een advertentie en een publicatie op het sponsorbord krijgt u € 25,00 combinatiekorting.