Privacy verklaring

Kynologenclub Almelo e.o. respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke en zakelijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de inschrijvingen voor cursussen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Kynologenclub Almelo e.o. zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verstrekken en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen (indien nodig) die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw cursusinschrijving.

Als u zich inschrijft voor een cursus hebben we uw naam, de naam van uw hond, uw e-mailadres, uw adres en uw bankrekeningnummer nodig om uw cursusinschrijving uit te voeren en u van de status op de hoogte te houden.

Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar website@kcalmelo.com

Als u bij Kynologenclub Almelo e.o. (www.kcalmelo.com) een account aanmaakt, bewaren wij uw gegevens op een beveiligde server. Bij uw account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, uw telefoonnummer en uw e-mail adres, zodat u deze gegevens niet bij iedere nieuwe cursusinschrijving hoeft in te vullen.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om de website verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Onze medewerkers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.