Jachttraining Puppycursus

Naast basis appél (zit,blijf, volgen enz.), wordt bij de jachttraining, het apporteren geoefend onder allerlei omstandigheden. Het doel van de cursus kan het gezellig bezig zijn met de jachthond, maar ook het opleiden van de cursist en hond voor deename aan de KNJV-examens.

Bij de puppycursus ligt naast het opbouwen van contact hond-baas en socialisering, nadruk op de basisoefeningen volgen, netjes zitten voor en naast de baas, rustig blijven bij afleiding, komen na opdracht, blijven liggen en apporteren.

Binnen de puppycursus jachttraining is instroom het gehele seizoen mogelijk. De cursus duurt een half jaar. Een hond heeft alle noodzakelijke entingen gekregen bij ongeveer 12 weken. Wil u echter eerder komen trainen, dan bent u vanaf 8 weken welkom bij de KC Almelo e.o. Dit is echter wel op eigen risico.

In principe gaat de jachttraining onder álle weersomstandigheden door!


Bij het aanmelden voor deze cursus is het verplicht lid te zijn of te worden van de Kynologenclub Almelo e.o. Mocht u nog geen lid zijn, dan wordt dat automatisch aangevraagd voor u zodra u uw eerste cursus koopt. Hier is dus geen aparte aanmelding voor nodig.

De administratiekosten bedragen eenmalig € 2,50 en de lidmaatschapskosten bedragen € 25,00 per jaar. Na 1 juli kost het lidmaatschap € 12,50 voor de rest van het lopende jaar. Gezinsleden betalen € 12,50 voor hun lidmaatschap per jaar. Na 1 juli betalen gezinsleden € 6,25 voor hun lidmaatschap voor de rest van het lopende jaar. Deze kosten worden automatisch geïncasseerd van uw rekening.

Opzeggen van uw lidmaatschap dient voor 1 december schriftelijk of per mail aan de ledenadministratie@kcalmelo.com te worden doorgegeven of via ons opzegformulier. Deze wordt anders automatisch per jaar verlengd.


Houd voor het kopen van deze cursus uw bankgegevens bij de hand.
De betaling loopt via iDEAL