Categorie archief: Nieuws

Nieuwe voorzitter KC Almelo

Tijdens de ALV van 31 maart 2017 heeft Marjon Kuiphuis het voorzitter stokje van KC Almelo overgedragen aan Ronnie Broekate.

Vanaf heden zal Ronnie Broekate het voorzitterschap van KC Almelo voor zijn rekening gaan nemen. Namens het bestuur en de leden van KC Almelo wensen wij hem veel succes met het voorzitterschap.

Marjon Kuiphuis is vanaf heden het aanspreekpunt voor het secretariaat van KC Almelo. Ook Marjon wensen wij veel succes met het secretariaatschap.

Dierenzorgpas KC Almelo

Speciaal voor de leden van de KCA is er een exclusieve Dierenzorgpas beschikbaar. Voor het verkrijgen van deze pas doneert u per jaar € 25,- aan de Dierenambulance (i.p.v. €30,-).

Met deze Dierenzorgpas krijgt u

  • 1 x per jaar gratis vervoer door de Dierenambulance (zowel spoed als afspraak voor Dierenarts etc)
  • 20% korting op de overige ritkosten
  • 20% korting op het chippen van uw overige huisdieren (niet voor de Raad van Beheer).

Voor het aanvragen van de pas kunt u simpel gebruik maken van het aanvraagformulier op

http://www.dierenambulance-twentewest.nl

Dierenvoedselbank Almelo

De Dieren Ambulance Almelo zamelt overgbleven dierenvoedsel in voor de dierenvoedselbank. De dierenvoedselbank Almelo is een initiatief van Stichting Dieren Ambulance & Taxi Twente West.

Er is een inzamelton (gekregen van Jan de Roo Dierenboulevard) voor de dierenvoedselbank bij KC Almelo in de kantine geplaatst. Een ieder die dierenvoer over heeft en niet meer gebruikt mag het daarin doneren. Let wel op houdbaarheid data. Alleen droogvoer aanbieden a.u.b. Met dank aan onze organisatoren Marlice en Monique.

Blijft u aub doneren als het kan. Het is en blijft nodig !!!

Aanmelden Nederlands Kampioenen en Scholten-Roolvinkbeker

Zoals elk jaar besteden we tijdens onze Algemene Ledenvergadering weer aandacht aan KCA leden die in 2016 met zijn of haar hond Definitief Nederlands Kampioen is geworden.

Ben je met je hond Nederlands jeugdkampioen, Nederlands kampioen of Nederlands veteranen kampioen geworden in 2016 en ben je lid van KC Almelo, meld dit dan zo snel mogelijk per mail aan bij Marjon Kuiphuis via secretariaat@kcalmelo.com. Hierbij graag één of meerdere foto’s toevoegen en het bewijs van de Raad van Beheer.

Ook wordt de Scholten-Roolvinkbeker weer uitgereikt. De hond die het beste heeft gepresteerd op onderstaande shows komt daarvoor in aanmerking.

  • Clubmatch KC Almelo
  • Maastricht
  • Zwolle
  • Bleiswijk

Ook deze resultaten graag doorgeven aan Marjon Kuiphuis via secretariaat@kcalmelo.com.

De resultaten dienen vóór 31 januari 2017 binnen te zijn.

De ALV vindt dit jaar plaats op vrijdagavond 31 maart.
Zet dit alvast in je agenda!